angyalgalushka

A Gerbeaud-sztori

Egyik kedvenc cukrásztörténeti cikkemet olvasgatom éppen egy jó forró csokis kakaó társaságában. 
Szeretek elidőzni gondolatban a múltban, néha úgy érzem itt ragadtam a jelenben. Jó olvasgatni a régi világról. 🙂

Ez a cikk arról az Emberről szól, aki nagyban meghatározta a -magyar- cukrászat alapját. Egyszerűen IMÁDOM ezt a cikket. Ahogy haladok mondatról-mondatra szinte magam előtt látom a múltat. Valóban létezik az időutazás fogalma. Kedves Látogatóm, tölts egy forró kakaót Te is, tégy bele egy kocka étcsokoládét, és kezdődhet is az utazás. 

A cukrász, aki sütemény lett. A Gerbeaud-sztori:   -katt a linkre- 

http://magyarkonyhaonline.hu/magyar-izek/a-cukrasz-aki-sutemeny-lett 

(Eredeti cikket közöltem: magyarkonyhaonline.hu  Vinkó József írása)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!